joi, 12 noiembrie 2015

joi, noiembrie 12, 2015



Chiar daca laptop-urile au dezavantajul ca sunt ceva mai “voluminoase” decat tabletele, acestea au si multe avantaje, printre cele mai importante fiind performantele si posibilitatea de utilizare intr-o gama mult mai mare de activitati; este mult mai confortabil sa urmaresti un film pe laptop, de exemplu, sau sa scrii un email. In plus, modelele high-end au un design compact, cele mai multe fiind foarte subtiri si usoare. Ti-am pregatit in acest articol 3 super laptop-uri ce le poti cumpara din magazinele online din Romania.


Dell XPS 13 9343



 

 Cei de la Dell au produs o adevarata capodopera de laptop; Dell XPS 13 nu impresioneaza doar printr-un produs foarte usor si subtire, insa si printr-un design absolut exceptional si performante duse la extrema. XPS 13 este unul din cele mai performante laptopuri din acest moment, si asta se datoreaza in primul rand procesorului, un Intel i7 construit pe tehnologia de 14 nm si tactat la 2400 MHz (in Turbo Boost ajunge pana la 3000 MHz). Display-ul este un alt punct forte al acestui model; rezolutia este QHD+, adica 3200 x 1800, pe o diagonala de 13.3 inch (LCD LED Touchscreen in 10 puncte). Chiar daca nu are o placa video dedicata, performantele video sunt foarte bune, procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 5500 facandu-si treaba destul de bine chiar si in jocuri. Bateria cu care este echipat este una din cele mai avansate si mai eficiente, avand o autonomie de pana la 15 ore in Full HD si pana la 12 ore in QHD+. Una peste alta, Dell XPS 13 9343 este super laptop caruia cu greu ii poti gasi un motiv pentru care sa nu-l doresti.




MacBook Air 13

                          
Un laptop de la Apple nu avea cum sa lipseasca din aceasta lista; pe buna dreptate, MacBook Air 13 este un laptop care te impresioneaza din foarte multe puncte de vedere. Vei fi cucerit inca de la “prima intalnire”, Air 13 fiind un laptop extrem de usor si de subtire; design-ul este futurist si elegant, tipic produselor Apple. Sub capota avem parte de un procesor i5 tactat la 1600 MHz (in Turbo Boost ajunge pana la 2700 MHz) si construit pe tehnologia de 14 nm; nu pot spune ca este un procesor care sa te impresioneze, insa impreuna cu celelalte componente si cu sistemul de operare, il fac pe Air 13 un laptop extrem de performant. Stocarea datelor se face pe un SSD de 256 GB extrem de rapid. Chiar daca cei de la Apple mai puteau face cateva imbunatatiri la display (si aici ma refer mai ales la rezolutie) si baterie, MacBook Air 13 este un laptop care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul unui fan al marcii americane.

 

 

 

 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu