joi, 12 noiembrie 2015

joi, noiembrie 12, 2015
Daca vrei sa faci over clock sau sa ai un PC mai silentios, ti-am pregatit, in acest articol, 3 coolere pentru procesor.
Gasesti pe piata zeci de mii de coolere dar nu toate sunt eficiente si silentioase.



Noctua NH-D15

 Acesta este unul dintre cele mai apreciate coolere conceput special pentru overclocking deci are o racire excelenta si este silentios. Chiar daca are un pret destul de ridicat Noctua NH-D15 isi merita investitia facuta deoarece il poti folosi si in viitor chiar daca vei trece pe alt socket. Acest cooler are 6 heatpipe-uri ce fac legatura cu doua radiatoare racite de doua ventilatoare de 120 mm si 140 mm. Chiar daca este un cooler de dimensiuni mari, design-ul asimetric iti permite sa ai acces foarte usor la memoriile RAM, acesta putand fi ridicat sau chiar mutata la dreapta sau la stanga.

 

 

 

Arctic Cooling Freezer 13

   Acest model de la Arctic Cooler este unul dintre cele mai vandute coolere de procesor deoarece are performante bune, pret mic si este foarte silentios. Dimensiunile sunt mult mai reduse fata de Noctua NH-D15, Arctic Cooling Freezer 13 avand doar un singur ventilator de 92 mm cu o viteza de rotatie intre 600 si 2000 RPM, reusind un flux de aer de 36.4 CFM. Coolerul vine cu pasta termoconductoare MX-4 preaplicata.

 

 

 

Deepcool GAMMAXX 200

 

 

 GAMMAXX 200 de la Deepcool este varianta de buget pentru cei care vor un cooler bun la un pret foarte mic. Coolerele stock (cele cu care vin procesoarele) sunt de cele mai multe ori zgomotoase si nu asigura o temeratura optima pentru procesor. Deepcool GAMMAXX 200 isi face foarte bine treaba, reusind sa faca fata chiar si unui overclock decent. Are 2 heatpipe-uri care fac legatura cu un radiator racit de ventilatorul de 92 mm; acesta are o viteza de rotatie intre 900 si 2200 RPM cu un nivel al zgomotului de 17.8 – 34.6 dB. Iti recomand Deepcool GAMMAXX 200 daca esti in cautarea unui cooler de procesor ieftin, cu un nivel al zgomotului redus si care sa-ti permite sa faci un overclocking decent.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu